Manel Urbano tornarà a comandar la Vella

Sis anys després de deixar el càrrec que va ocupar entre el 2010 i el 2016 i si no hi ha sorpreses de darrera hora, Manel Urbano tornarà a ser nomenat aquest dissabte cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Ho farà agafant el relleu a qui va donar la responsabilitat ell mateix ara fa sis anys, un Albert Martínez que va culminar la tasca iniciada per Urbano i que va portar a la colla als grans registres dels anys 2018 i 2019, amb el títol del Concurs de Castells inclòs.

Un títol del qual Urbano va quedar molt a prop tant al 2014 com al 2016 i pel que ara tindrà gairebé dos anys per a preparar la colla. Ho farà amb un equip on destaquen noms de la seva etapa anterior. Tot plegat en una junta que aplega diferents sensibilitats de la colla.

XAVI PONS, TORNA A LA PRESIDÈNCIA

Pel que fa a la Junta Directiva, aquesta serà encapçalada per Xavi Pons, qui ja va ser president durant els anys 2003 i 2004, agafant ara el relleu d'Albert Pedret.

L'assemblea d'aquest dissabte arriba tres setmanes després que la convocatòria ordinària no comptés amb cap candidatura presentada.