Valls i Reddis, amb partits molt semblants aquest cap de setmana

La Unió Esportiva Valls vol continuar enganxada a la lluita pel liderat del seu grup de Primera Catalana, la plaça que donaria accés a Tercera Federació i que ara ocupa el Reddis. Aquest cap de setmana torn per a una 21a jornada de 30 en què el panorama que se'ls presenta als vallencs i als reusencs és pràcticament calcat. I és que el primer visita el setè, i el segon al vuitè. De fet, el Viladecans, rival del Reddis, i l'Atlètic Sant Just, rival del Valls, estan només separats per un punt.

Serà, doncs, una nova prova de foc per als blanc-i-vermells per mantenir les opcions d'ascens. El recent canvi d'entrenador a l'Atlètic Sant Just i les dues últimes derrotes no ha de despistar el Valls perquè encara mantenen les opcions de jugar el play-off.

Els de Cazorla saben que, si es mantenen enganxats al Reddis, de retruc es confirmarà la classificació per a la futura Superlliga Catalana, el primer dels objectius. Amb tot, últim terç de campionat per davant, en el qual la meitat de partits seran contra rivals de la part capdavantera, entre ells el Reddis.

El Valls arriba al partit al camp de l'Atlètic Sant Just amb les baixes d'Èric i Nogueira. Els de Manel Cazorla ja van vèncer els del Baix Llobregat a la primera volta per 1-0. El partit de la segona volta, aquest dissabte a un quart de set del vespre.