Ultimen el futur Espai Jove de Valls per obrir-lo durant l'abril

L’Espai Jove de Valls estarà a punt per obrir portes durant el mes d’abril. Durant aquesta setmana ja s’està col·locant el mobiliari que completarà l’adequació de les antigues oficines de Sorea per acollir aquest nou equipament destinat a les entitats juvenils. Les obres han costat uns 240.000 euros.

Operaris municipals instal·len el mobiliari que ocuparà els despatxos i sales del nou equipament juvenil que l’ajuntament de Valls està condicionant a la plaça de les Escudelles per destinar-lo a les entitats juvenils del municipi. És l’últim pas de l’adequació de les antigues oficines de Sorea per aquesta nova funció. Els responsables polítics confien poder obrir el nou equipament municipal al cor del Barri Antic durant el mes d’abril.

Així, per dissenyar l’equipament ja s’han tingut en compte les demandes de les entitats juvenils, que ara treballen en el pla d’usos. L’equipament n’acollirà una desena i també serà la seu del punt d’informació juvenil. El consistori considera estratègic l’emplaçament escollit, ja que el flux de gent que mobilitzarà l’equipament facilitarà la dinamització del centre històric.

L’equipament s’obrirà a la plaça de les Escudelles per realitzar activitats a l’exterior. També a l’aparcament de Ca la Mataueta, on es situa l’accés principal, que compta amb un rocòdrom exterior. En total, s’han invertit en l’edifici uns 240.000 euros.