UE Valls - CE Europa B (2-1)

La UE Valls va patir i molt, però va tornar a sumar els tres punts. Una victòria ajustada per 2-1 davant un gran rival com l'Europa B que va ser durant molts minuts el protagonista del partit. Van ser els vallencs, però, els que es van avançar al marcador ben d'hora. Al minut 11, quan encara no havia passat res de res, Aitor Serranoel golejador que retornava després de la sanció, va recollir una centrada des de la dreta per fabricar-se el gol en un gran retall i una millor definició.

A partir de llavors, el filial de l'Europa va dominar la possessió tot i que sense inquietar gaire la porteria d'un conjunt local disciplinat i generós en defensa fins al minut 83. Amb el Valls tancat, una bona passada interior va deixar sol Víctor Vilajosana que no va perdonar en l'u contra u. Van ser els pitjors moments dels locals i l'Europa fins i tot va tenir la seva ocasió per remuntar, però no va trobar porteria. Sí que ho va fer Gerard Batista, que va culminar amb un gran xut des de la frontal de l'àrea una de les poques combinacions de qualitat i reeixides dels vallencs en tot un partit que ja agonitzava. El definitiu 2-1 va arribar al minut 87. Un gol que val or.

La victòria davant l'Europa B certifica pràcticament el primer objectiu del Valls. Classificar-se per la futura Superlliga Catalana. Els barcelonins, sisens classificats, queden ara a 15 punts quan en queden 27 per jugar-se. El Reddis, que tampoc va fallar i va guanyar 2-0 al Can Vidalet, continua líder, 3 punts per sobre.