El vallmollenc Daniel García, a les portes de guanyar Objectiu Paki

Ple gairebé absolut al Centre Cultural de Vallmoll, a l'Alt Camp, per escoltar-lo a ell. Més de 250 veïns, familiars i amics del Daniel García, el representant del Camp de Tarragona a Objectiu Paki, es van reunir en aquest equipament municipal per gaudir, plegats, de la darrera gala de la tercera edició del concurs.

Amb "And I Am Telling You I'm Not Going" de Jennifer Holliday arrencava el jove artista la seva nit i des del seu municipi natal ho seguien amb un silenci gairebé sepulcral, només trencat pels aplaudiments del final.  El Daniel García era el representant del Camp de Tarragona en aquesta última gala i no va decebre.

Era una nit de doble actuació, però abans de tornar a trepitjar l'escenari per última vegada, calia convertir-se en un dels tres finalistes. I ell, entre milers i milers de vots, ho va aconseguir.

En la que seria la seva última actuació dins del programa, el jove músic va escollir la balada "T'estimo", de la catalana Belén Aguilera. Una aposta que va emocionar el jurat.

Quan al rellotge passaven ja trenta minuts de la mitjanit, arribava el moment més esperat: el veredicte de l'audiència. La victòria se'n va anar a parar a les mans de la lleidatana Paula Lozano, però el representant del Camp de Tarragona es va endur la medalla de plata. Una segona posició que a Vallmoll es va celebrar com la més dolça de les victòries, amb pirotècnia inclosa.