El CB Valls visita el cuer

El caramel de colar-se a la fase d’ascens és ja una utopia, però l’objectiu de la temporada, competir per acabar el més amunt possible, encara és vigent. Aquesta és la premissa a què s’encomana el Club Bàsquet Valls per no deixar-se anar i mantenir l’esperit competitiu fins a final de temporada, començant pel partit d’aquest cap de setmana, el tercer en vuit dies.

El desplaçament a Saragossa, a la pista del cuer, sembla l’emplaçament ideal per trencar la dinàmica negativa de l’última setmana. L’Helios només ha estat capaç de guanyar un partit en tota la temporada i els vallencs es troben més còmodes lluny del Joana Ballart. Els de Neila, de fet, han guanyat set dels nou partit que han jugat lluny de Valls.

Els aragonesos, però, ja van fer suar als vallencs en un partit d’anada que els de Neila van guanyar per un sol punt de diferència. Una advertència pels vallencs, que tot i que no acumulen més baixes ni molèsties que en l’últim partit contra el Barça, poden patir si la mentalitat no és l’adequada. El partit entre Helios i Club Bàsquet Valls es jugarà aquest dissabte a les vuit del vespre.