Eduard Toda i Ian Gallart agafen les regnes de la Joves de Valls

Amb l'objectiu de continuar la bona tasca feta la temporada passada per la colla i aprofitar-la per fer més passes endavant aquest 2023. Així es va presentar la candidatura d'Eduard Toda com a cap de colla i Ian Gallart com a president de la Joves de Valls a una assemblea de la colla que els va avalar per unanimitat.

D'aquesta manera, es fa un relleu de noms al capdavant de la formació després de la temporada que Pere Rico ha estat cap de colla i les dues de Montse Solé com a presidenta, ja que la resta dels equips tècnic i directiu continuen sense grans canvis.

OBJECTIU, CASTELLS DE DEU

A nivell casteller, el nou cap de colla té clar que l'evolució de la colla passa per sumar als castells sense folre, principal especialitat vermella, els castells amb manilles i, sobretot, els castells de deu pisos.

QUATRE ANYS DE PRESIDÈNCIA

Pel que fa a la directiva, Ian Gallart agafa el càrrec amb la intenció de completar un mandat de quatre anys que doni continuïtat al projecte. Una Joves que començarà aquesta setmana els assajos i que tindrà la seva primera actuació del 25 de març a Puigpelat.