CB Valls - Roser (65-76)

L'EBA embogeix i el CB Valls desaprofita l'ocasió d'igualar amb la zona de "play-off" en caure a casa contra el Roser, rival teòricament molt inferior (7-7). Així, el CBT ho aprofita i iguala a la taula amb els de Víctor Neila (9-5) com a botxí d'un Barça B que conserva la segona posició (10-4), lluny ja del líder, el Santfeliuenc (13-1). Els dos conjunts del territori empaten amb el Martinenc, que va guanyar contra el Navàs.

Si el rival et deixa en 65 punts, és que ho ha fet bé en defensa, també que no has tingut el dia en atac: gairebé més cistelles, 10, en tirs de tres que en tirs de dos, 13. A remolc des del primer quart i amb un desavantatge de 10 punts en només 10 minuts de joc, el CB Valls no va sentir-se còmode en cap instant, malgrat competir davant la seva afició.

Ni tan sols l'inici seriós de la segona meitat va desfer la fortalesa barcelonina, oponent prou regular per salvar moments delicats i endur-se la victòria del Joana Ballart i liderat per un imparable Pol Parisi (28 punts i 8 rebots). Pel que fa als de l'Alt Camp, David Loras va ser el màxim anotador gràcies als seus 16 punts, seguit dels 14 d'Oriol Besora i els 12 de Raül Timoner.

Oriol Mateu, baixa la setmana anterior per lesió, tampoc va poder jugar aquest cop. La notícia positiva, la tornada d'Adrià Trouvé. L'EBA tindrà continuïtat diumenge vinent (17 hores) i al pavelló del Olivar, filial del Saragossa.

Parcials: 14-24, 17-13, 15-20 I 19-19.