Els Tres Tombs de Valls estrenen la temporada amb un seguiment multitudinari

Seguiment multitudinari pels carrers de Valls per contemplar la cercavila dels Tres Tombs de Valls, que va recuperar el pas pels tombs de la plaça del Blat. Per diferents raons, des del 2020, els carruatges no passaven per aquest punt, convertit per la seva espectacularitat en un dels principals reclams de la festa a Valls.

La comitiva dels Tres Tombs a Valls va comptar amb una setantena de cavalls muntats i una quarantena de carros, 30 dels quals de recreació històrica. Entre aquests, la societat de Sant Antoni de Valls hi va estrenar dues restauracions: un carruatge funerari, replica de l’últim que va operar a Valls l’any 1965, i un carro de vuit botes. No va ser l’única estrena de la festa. També s’hi va poder escoltar l’himne a la bandera centenària de la Societat de Sant Antoni de Valls, composat per l’ocasió.

La festa amb què s’estrena la temporada de Tres Tombs també va deixar un espai per la gastronomia a Valls, amb la presència de tortells de Sant Antoni elaborat pels forns locals. En menys de mitja hora es van esgotar els 350 dolços del punt de venda ubicat a la Font de la Manxa.