Fernando Boada (CB Valls): "Hem de canviar ja"

La imatge de la derrota de la setmana passada a Mataró no pot repetir-se. No ho diem nosaltres sinó la mateixa plantilla del Club Bàsquet Valls per mantenir en moviment el tren de la lluita per pujar a la LEB Plata. Encara a una victòria de distància de les places capdavanteres, el vestidor considera que puntualment ha mancat actitud.

De 34 punts de diferència i contra un rival que no té la permanència assegurada a la Lliga EBA. I no és la primera vegada que el CB Valls es difumina com a visitant. També va succeir a les pistes del Vic i l'Andorra. No es pot guanyar sempre però per ser candidat a l'ascens caldrà maquillar la imatge urgentment.

Cert és, però, que els de Francesc Canals pateixen dues baixes importants com són les d'Edu Villacampa i Jordi Llagostera. Però, inexpugnables a casa, hi ha plantilla per ser més regulars fora de l'Alt Camp. Dissabte ha de ser la revàlida d'un equip que rebrà al Joana Ballart, el Palma, rival que marca el tall de la zona capdavantera una victòria per damunt. En l'anada el CB Valls van perdre per 6 punts.

Un partit que s'avançarà a les 16 hores de dissabte per facilitar el desplaçament en avió del conjunt balear. Serà la primera de les últimes 8 jornades de fase regular a la Lliga EBA.