El CB Valls no es despenja de l'EBA

Última possessió, condueix la pilota des de camp propi Raül Timoner, el mateix que va forçar la pròrroga amb un triple in extremis davant el Barça B. Però la resolució no és idònia; o sí, perquè apareix Marcus Vinicius, esmaixa i situa el seu equip davant en el marcador per primer cop des del quart inicial.

La tortura contra l'Helios, el cuer de la Lliga EBA, va acabar de la millor manera possible l'Helios, el cuer de la Lliga EBA, va acabar de la millor manera possible gràcies al brasiler i a la posterior defensa; o a l'error en l'execució dels aragonesos. És el segon triomf del curs al Joana Ballart, el segon consecutiu i el segon gairebé d'infart. Difícil assajar resolucions basquetbolístiques com aquestes.

Fa just un any que el CB Valls no encadenava quatre victòries a la fase regular i podria igualar les cinc seguides d'aquell projecte d'aquí a uns dies si guanya a Igualada. La ratxa permet que els de Víctor Neila no afluixin davant l'intens ritme d'un Santfeliuenc i un Barça B que es classificarien, a hores d'ara, per al "play-off" amb dos partits d'avantatge. Més enllà de la taula, l'alegria és contemplar que el CB Valls creu al 100% en ell mateix, també quan les coses no van de cara com dissabte.

Amb la tornada de Jordi Llagostera, el base inèdit durant el tram d'arrencada de la campanya, els de l'Alt Camp disposen per fi de la totalitat de la plantilla.