UE Valls - Viladecans (0-3)

Cop inesperat per la primera derrota com a local del curs i per la contundència d'aquesta. La UE Valls s'allunya així a tres punts d'un lideratge de Primera Catalana que és ara per al Reddis, relleu d'un Can Vidalet que ha empatat. Enmig de tots ells apareix el Santfeliuenc que abaixa els vallencs fins a la quarta plaça, això sí, en zona d'ascens a la futura Superlliga Catalana. Tan sols el campió pujarà a Tercera RFEF.

Arribava el Viladecans a l'Alt Camp després d'encadenar dos resultats negatius, zero de sis punts possibles, però la seva posada en escena en un dels terrenys més complicats de la categoria ha sigut perfecta. Ha ajudat, també, el mal inici local, molt lluny del nivell habitual, especialment quan competeix davant la seva afició. 

El 0-1 d'Albert Lara (11') ha fet justícia al vist fins aleshores i la reacció de la UE Valls no ha sigut contundent. Així, el resultat ja no s'ha mogut fins a la segona meitat i quan els de Manel Cazorla s'han vist obligats a arriscar perquè el temps corria en contra. Albert Gurrea (55') i Joan Vázquez (86') han sentenciat la pitjor tarda de la temporada vallenca.

El cap de setmana que ve no hi ha competició per a la UE Valls, que l'11 de desembre es desplaçarà al camp d'un Molins de Rei cuer amb tan sols dos punts de 27 possibles. Serà el preludi del derbi contra el Reddis al Vilar, el 18 de desembre.

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/viladecans-ud-a