Continua així, CB Valls

És més fàcil motivar-se davant el Barça B i mostrar la millor imatge del curs, guanyant o no, que fer-ho contra un Helios que tanca l'EBA quatre victòries per sota. Ara bé, el Club Bàsquet Valls ja ha ofert símptomes suficients per rebre la confiança del seu entorn.

La capacitat de treball en duels de màxima exigència va ser òptima, però es va fallar, en canvi, contra un Es Castell inferior. Aquell exemple ha de continuar servint de cara al futur duel davant dels aragonesos al Joana Ballart

Dels de l'Alt Camp a la zona de "play-off" d'ascens a la LEB Plata, la de Barça B i Santfeliuenc, hi ha dos partits de distància. Sobre el paper, qui ho té més difícil per guanyar aquest cap de setmana és el filial blaugrana, ja que visita la pista d'un Martinenc on va vèncer al seu dia el mateix Valls. Avançar d'aquí a unes hores suposaria signar el segon resultat favorable al Joana Ballart aquest curs.

El Valls - Helios es jugarà aquest dissabte a les 18 hores i no es descarta que Jordi Llagostera, fins ara lesionat, pugui disposar de minuts. En qualsevol cas, el cos tècnic evitarà riscos innecessaris.