La UE Valls mira cap a dalt contra un Viladecans a la baixa

Va ser un dels que va apostar més fort per l'ascens el curs anterior i va emportar-se el triomf, l'octubre del 2022, de la capital de l'Alt Camp. Però d'aquell Viladecans al d'ara hi ha una gran diferència classificatòria, ja que actualment és sisè per sota, amb vuit punts menys que la Unió Esportiva Valls.

Són ja dues derrotes consecutives dels barcelonins; a banda, cap visitant ha tret res de profit els quatre duels previs jugats al Municipal del Vilar. És on s'està sentint més còmode l'equip local, que també és regular a domicili. Són els motius pels quals els de Manel Cazorla igualen al capdavant de la Primera Catalana amb Can Vidalet i Reddis. Diu l'entrenador, però, que el Viladecans té capacitat per provocar un bon disgust aquest cap de setmana.

Sergi Palau és l'únic efectiu que arrossega molèsties després de patir un esquinç. Si arriba a temps, el cos tècnic disposarà de la totalitat de la plantilla per afrontar el primer dels últims tres compromisos de l'any. A continuació serà el torn del cuer, el Molins de Rei.

Abans del Nadal, derbi contra el Reddis, un altre dels favorits per pujar a Tercera Federació o, com a mínim, accedir a la futura Superlliga Catalana. Una UE Valls - Viladecans previst per aquest diumenge a les 16.30 hores.