Granollers - CB Valls (61-82)

Convincent tercera victòria consecutiva del CB CValls contra un Granollers que ha començat bé la Lliga EBA. L'equip se situa així amb un balanç de 5-3 i refermen la millora experimentada les últimes setmanes de joc.

De principi a final, el CB Valls va ser superior a un acabat d'ascendir (4-4) que acumula al sarró triomfs de prestigi contra rivals com el CBT i l'Igualada. L'actitud defensiva va desarborar els locals, que van marxar al descans amb només 26 punts i 13 per sota dels de l'Alt Camp.

El tercer període va ser el de la sentència i durant el quart, el Granollers tan sols va poder maquillar mínimament el resultat per reduir de manera lleu les distàncies. Adrià Trouvé i Oriol Besora continuen en estat de gràcia i van aconseguir 16 i 14 punts, respectivament. A banda, Fàbregas i Vinicius van arribar fins as 11 i 10. Menció afegida per a David Loras, que va capturar 10 rebots.

Un CB Valls que va ser superior al seu rival en totes les facetes del partit i que allarga així la ratxa de victòries iniciada contra Martinenc i el Barça B. Si el conjunt blaugrana no falla, de la mateixa manera que el Santfeliuenc, la zona de "play-off" es mantindrà dos triomfs per sobre.

Els de Víctor Neila rebran dissabte l'Helios (18 hores), conjunt aragonès que tan sols ha assolit una victòria aquesta temporada.

Parcials: 10-18, 16-21, 15-28 i 20-15.