El CB Valls - Barça B es veurà per la tele

Que ningú hagi sigut capaç de sorprendre el Barça B en sis jornades d'EBA demostra el potencial d'un filial que no juga a la LEB Plata perquè no vol i que decideix als despatxos el desenllaç d'unes temporades on sempre compleix a pista.

Els blaugrana passaran pel Joana Ballart, pista històrica del bàsquet català i on, sorprenentment, el CB Valls no ha guanyat encara aquest curs: tres derrotes, dues d'elles contra plantilles de primera fila.

L'esperança dels de l'Alt Camp es fonamenta en què, tot i situar-se tres victòries per sota que el seu rival (3-3), el rendiment de la jornada prèvia al pavelló del Martinenc va ser excel·lent, sobretot pel que fa als percentatges ofensius. I el Barça B exigirà nivells màxims de concentració i encert.

El començament de la setmana de feina no ha sigut fàcil, ja que a les lesions ja conegudes de Jordi Llagostera i Jordi Barberà cal sumar la de l'absent de l'altre dia a última hora Marcus Vinicius, que no es pot, però, descartar. A banda, David Loras i Aleksi Liuko estan malalts. Així, Víctor Neila va treballar sense interiors.

El Barça B és la millor defensa i el segon millor atac. El CB Valls, el conjunt capaç de refer-se de pressa del mal sabor de boca en l'últim partit disputat a casa contra l'Es Castell.

Un CB Valls - Barça B que narrarem a TAC12 dissabte (18 hores), dins l'En Joc, de la Xarxa de Comunicació Local,  amb els comentaris de Quim Pons i Jesús Sarmiento. L'anàlisi tècnica anirà a càrrec del vallenc Josep Sole, exjugador local i actual efectiu del Martinenc.