UE Valls - Sarrià (4-2)

Incontestable victòria, també patida, dels de Manel Cazorla contra un oponent acabat de pujar a Primera Catalana i que no ha guanyat cap partit dels cinc jugats. Els vallencs igualen amb la zona d'ascens a Superlliga Catalana.

Mitja hora ha requerit Aitor Serrano per gairebé sentenciar la tarda amb dues dianes als minuts 18 i 30, respectivament. La capacitat de reacció inicial dels barcelonins ha sigut nul·la i més enllà del descans qui ha marcat un altre cop és el conjunt local, gràcies a Xavi Toldrà (68').

Els visitants han posat la por al cos a la UE Valls amb dos gols consecutius en poc més d'un minut (73' i 74'), però el mateix Aitor Serrano ha arrodonit el seu dia perfecte amb el 4 a 2 definitiu (79'). La bogeria ha sigut la tònica constant d'un duel on els de Cazorla han merescut l'aconseguit i d'on han d'extreure la conclusió que els partits no poden complicar-se tant quan hi ha l'opció de lligar-los abans per l'avantatge clar al marcador.

Amb una sola derrota i a domicili, on encara no han guanyat, els de l'Alt Camp viatjaran diumenge (12 hores) al camp de l'Europa B, quart per sota.