CB Valls - Es Castell (70-73)

No hi ha manera fins ara. Tres partits al Joana Ballart i tres derrotes d'un CB Valls que només guanya a domicili (2-3). Un mal tercer quart ha sentenciat els de Víctor Neila, que han disposat d'un darrer triple fallat per empatar.

S'ha de tenir en compte el nivell dels tres rivals que han passat per l'Alt Camp, El Olivar, Santfeliuenc i Es Castell, però qualsevol campanya notable es cuina a casa on, de moment, els locals no tenen sort: sempre són a prop de la victòria, que acaba escapant-se per detalls. 

Amb les absències dels lesionats Jordi Llagostera i Oriol Mateu, aspecte que cal tenir molt present a l'hora d'analitzar la classificació de l'equip, els màxims anotadors del CB Valls han sigut Oriol Besora i Raül Timoner amb 14 i 13 punts, respectivament. El veterà Javier Bulfoni, de 46 anys, ha arribat fins als 15 punts. 

Després d'un bon inici dels vallencs, el conjunt balear ha retallat diferències per marxar amb les opcions de victòria intactes cap a vestidors. El parcial de 13-22 en el tercer període ha deixat les coses coll amunt per al CB Valls, que tot i això, ha arribat als últims segons de duel amb possibilitats, com a mínim, de forçar una pròrroga que no s'ha produït. 

La plantilla es desplaçarà tot seguit a la pista d'un Martinenc dos triomfs per damunt (4-1); un duel que se celebrarà dissabte a les 18 hores).

Parcials: 20-10, 14-20, 13-22 i 23-21.  

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272343