×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Santa Úrsula recupera tota la seva màgia

Pocs s'haurien imaginat a inici de temporada que la diada de Santa Úrsula d'enguany, la del retorn a la normalitat, podria igualar les previsions d'objectius de les colles de la darrera, la gran diada del 2019. I és que els castells sense folre i, fins i tot, el mític 3d9sf, tornen a estar damunt la taula aquest diumenge.

LA JOVES VOL COMPLETAR EL CONCURS

Sobre el paper, qui arriba millor a la cita és la Joves de Valls, sobretot impulsada pel seu gran paper en el darrer Concurs. I és que precisament l'actuació que li va donar el segon lloc a la Tarraco Arena Plaça és la que es tornarà a plantejar d'entrada a la plaça del Blat.

Així, al ja descarregat 4d9sf, el tornaran a acompanyar els fins ara només carregats 2d8sf i 5d9f. Amb aquest programa com a objectiu principal, els vermells no descarten, segons les circumstàncies de la diada, al 3d9sf, però sense convertir-lo en l'objectiu principal.

EL 3d9sf, GRAN ARMA DE LA VELLA

I a l'altre costat de la plaça, la Colla Vella vol tancar la temporada amb una gran diada de Santa Úrsula que faci passar pàgina del Concurs de Castells i d'un curs on no ha acabat de complir objectius. Per fer-ho, els del Portal Nou compten amb armes potents com el 2d8sf, sent l'única colla que l'ha aconseguit descarregar enguany.

Un castell que podria ser la sortida d'uns rosats que també tindran com a objectiu un 3d9sf del que han fet grans proves en els darrers assajos, i que pot ser la gran aposta dels d'Albert Martínez. El 4d9fp o el pd8fm són els altres castells de gamma extra que té la Vella en cartera.

Una diada que començarà a les 13.35 hores,  en directe a través de TAC12.