CB Valls - El Olivar (66-67)

Amarg començament de campanya al Joana Ballart del CB Valls que ha encetat la Lliga EBA 2022-2023 amb una victòria i una derrota. Avui, caiguda per detalls davant el vinculat del Saragossa d'ACB.; i no cal recordar per enèsim cop que El Olivar és, sempre, especialment perillós per joventut, físic i talent.

El quart inicial ha sigut gairebé perfecte i els de l'Alt Camp han arribat a disposar d'avantatges de fins a 13 punts (21-8), solvents en tirs de dos i punyents des de fora, amb cinc triples en 10 minuts, tres d'ells d'un inspiradíssim Oriol Besora. Les forces s'han equilibrat fins al descans, tot i que el CB Valls ha manat en el marcador.

Des de la represa, però, El Olivar ha obligat a remar els locals, capgirant el resultat per primera vegada des de l'inici de la tarda (41-43). Els lleugers avantatges del filial del Saragossa s'han exhaurit quan restaven segons per a l'acabament del tercer període.

Amb la recuperació d'Oriol Mateu i la baixa de Jordi Llagostera, el CB Valls ha patit un desenllaç d'infart en què El Olivar, plantilla amb exponents d'un nivell de superior lliga com el de la perla Aday Mara (12 rebots), s'ha situat de nou per davant. El 66-67 no s'ha mogut durant pràcticament dos minuts i Marcus Vinicius no ha encertat en un darrer tirar que hauria permès somiar els vallencs.

Oriol Besora ha sigut el màxim anotador del CB Valls gràcies als seus 19 punts, també d'un partit on destaquen, paral·lelament, els 17 del rival Pablo Aso.  Dimecres, desplaçament a Esparreguera (18 hores) perquè la jornada 3 del cap de setmana s'avança a petició expressa del conjunt barceloní.

Parcials: 15-13, 14-21, 13-16 i 14-17.