Roser - CB Valls (43-64)

Fidel a la història recent, el CB Valls comença guanyant, del mateix mode que ho fa des que va tornar a la Lliga EBA el 2015; bon debut a la banqueta del nou tècnic de l'equip, Víctor Neila. Les molèsties físiques d'Oriol Besora (10 punts) i les baixes d'Oriol Mateu i Jordi Llagostera no van impedir que l'equip es mostrés molt superior al Roser, fidel a l'EBA els últims cursos i que és especialment incòmode al seu pavelló, una pista freda instal·lada al bell mig d'una estació. 

Després d'una primera part igualada, els visitants van esgarrapar avantatges interessants des del tercer període, suficient per desempallegar-se de l'oponent. David Loras, amb 13 punts, va ser el màxim anotador d'un CB Valls que també va comptar amb Raül Timoner (12) com a referent en atac.

La millor manera d'arrencar una campanya és sumant perquè és també el mode més àgil a l'hora d'assolir confiança en el projecte. Un inici en què va primar la consistència per sobre de la brillantor; aquest darrer aspecte caldrà esperar per aconseguir-lo amb el pas de les jornades i la consecució del ritme competitiu òptim. 

L'estrena del Joana Ballart es produirà dissabte (18 hores) i contra El Olivar, el vinculat del Saragossa, equip d'ACB.