El CB Valls sempre comença guanyant

Si l'estadística s'allarga, el Valls començarà molt bé la campanya 2022 - 2023 a la Lliga EBA perquè mai ha perdut la primera jornada: són set victòries consecutives. La pretemporada, però, no ha estat senzilla, ja que les recurrents lesions han impedit esprémer tot el suc possible a cadascuna de les sessions de treball.

Cert és, però, que el CB Valls va obrir l'estiu abans que molts altres equips i amb sessions prèvies a la pretemporada per facilitar l'adaptació dels veterans a la llibreta del flamant entrenador. El desenllaç del curs no dependrà del resultat contra el Roser, però pot oferir o reduir la confiança i la tranquil·litat, ara que s'inicia una nova etapa amb Víctor Neila al capdavant de la banqueta.

El Roser és especialment complicat a la seva pista, suficient per mantenir la categoria el curs anterior amb tans sols dues victòries menys que el mateix Valls. A principis d'any, el grup encara entrenat per Oriol Pozo va sumar contra el mateix rival i a domicili en un duel de poc encert i que va acabar en 48 a 59.

Un indret, en canvi, on van caure oponents de nivell com el CBT i el Salou. Jordi Llagostera i Oriol Mateu no arribaran a temps a l'estrena vallenca de l'EBA, mentre que Oriol Besora és dubte. El Roser - CB Valls es jugarà aquest dissabte des de les 20.15 hores.