Aquell derbi que va canviar la UE Valls

L'última jornada de la primera volta del curs passat podria haver suposat el principi del final de l'etapa de Manel Cazorla com a entrenador de la Unió Esportiva Valls. No va ser així pels resultats següents i per la confiança de la direcció esportiva i la junta.

El 29 de gener d'aquest 2022, la derrota per 1 a 2 va suposar un cop fort per als ànims de l'equip, molt superior a un Catllar que, gairebé cada cop que va arribar a la porteria contrària, va marcar. Quedava la meitat de la temporada i el Valls signava tan sols 18 punts en 14 jornades.

Un autèntic punt i a part, ja que la ratxa posterior va permetre que els de l'Alt Camp optessin a un ascens impensable durant l'hivern. Ara cal veure si l'arrencada de la nova lliga serà la de l'antic Valls o la del que convenç tothom des de fa mesos.

El derbi es disputarà al Vilar i els locals no pateixen cap baixa. Després d'un estiu profitós amb bon nivell de treball i de partits, el Catllar és un escull complex que, normalment, s'emporta els punts. I és que el curs passat, els del Baix Gaià també van imposar-se al seu estadi i en l'última jornada del campionat.

Va ser, això sí, en un duel territorial sense res important en disputa classificatòriament parlant. La UE Valls - El Catllar començarà aquest diumenge a les 19 hores.