Derbi al Vilar per estrenar-se

Els capricis del calendari provocaran que la Primera Catalana arrenqui amb un dels duels més especials de la temporada al Vilar, el de la UE Valls contra El Catllar. Els locals han aprovat amb nota durant la pretemporada, però ara és quan hi haurà punts en disputa. Davant, un rival amb qui no hi ha secrets.

No és el primer cop que Manel Cazorla i Àlex González es veuen les cares com a màxims responsables tècnics de la UE Valls i El Catllar, respectivament. L'any passat van tancar la campanya al Baix Gaià i ara l'obren a l'Alt Camp, on el mateix El Catllar va imposar-se a principis del 2022.

Mentre que els vallencs són un dels molts favorits de la part alta, els visitants volen repetir les prestacions del curs anterior per assolir la permanència. El gran perill doble del derbi és que tots dos equips es coneixen perfectament i que el duel territorial arriba excessivament d'hora, agafant gairebé en fred les plantilles. 

Tots dos equips conserven bona part del bloc de la campanya anterior, tot i que El Catllar s'ha reforçat amb diversos noms de nivell, entre ells l'exfutbolista de la UE Valls, Ramon Miranda.

L'única lectura positiva de la celebració d'aquest duel tan matiner és que, passi el que passi, ningú marxarà amb la sensació d'haver perdut punts vitals de cara al final del curs. La UE Valls - El Catllar començarà diumenge a les 19 hores.