Les colles de Valls apuren la preparació pel Concurs

Darrer cap de setmana abans que la Tarraco Arena Plaça dicti sentència el pròxim diumenge per conèixer el nou campió del Concurs de Castells, i les dues colles de Valls tornen a ser clares aspirants al títol.

LA JOVES FA LA TRIPLETA A BARCELONA

Pel que fa a la Colla Joves, els canvis que ha hagut de dur a terme a determinats troncs van fer que aquest diumenge a la plaça Sant Jaume de Barcelona descartessin ja d'entrada qualsevol intent de Gamma Extra. Tot i això, els vermells no van reduir el ritme de les darreres actuacions i van aconseguir descarregar per primer cop enguany la tripleta màgica.

Després de descarregar a la primera ronda un nou 5d8, va arribar el torn del 3d9f, castell cada vegada amb més confiança pels de Pere Rico. A la tercera ronda, i després d'un intent desmuntat, els vallencs van completar el segon 4d9f de la temporada, després del de Sant Fèlix. Descartat el pilar a causa de les baixes, els vermells ja tenen al cap només el Concurs.

LA VELLA POLEIX ELS CASTELLS SENSE FOLRE

I qui ja no actuava aquest cap de setmana preconcurs era la Colla Vella, que va aprofitar la situació per convocar un assaig especial diumenge a migdia al Portal Nou. Una jornada que va demostrar que els grans castells dels rosats, sobretot els castells desfolrats, estan a punt per poder ser la gran carta guanyadora dels d'Albert Martínez diumenge vinent.

Tot i les recents baixes que també arrossega la Vella, el 2d8sf novament sencer, el 4d9sf fins a l'entrada de dosos i, sobretot la gran prova sobre el 3d9sf fins a aixecador, van fer pujar la moral dels rosats de cara a veure's amb moltes opcions de revalidar el títol del 2018Tot i això, des de la tècnica rosada opten per la prudència.

Ara les dues colles afronten una setmana plena d'assajos que han d'acabar de configurar els programes i les estratègies de cara al pròxim diumenge.