L'IEV obre un espai immersiu dedicat a la figura de Robert Gerhard

Robert Gerhard és un compositor contemporani de renom universal sovint oblidat a casa seva. Per posar en valor la seva figura i difondre el seu llegat, l’Institut d’Estudis Vallencs ha treballat durant l’últim any en un espai museïtzat que convida a passejar-se per l’obra d’aquest vallenc universal i repassa la seva biografia.

L’IEV ha reconvertit la capella de Sant Roc, fins ara dedicada a intervencions d’art contemporani, per convertir-la en un espai audiovisual immersiu que recull la biografia del compositor i fragments de la seva música.

El nou espai complementa l’Aula Gerhard que també acull l’Institut d’estudis Vallencs i que convida als investigadors a endinsar-se en la documentació digitalitzada que atresora el fons Gerhard que custodia l’entitat vallenca. El nou Espai Gerhard està pensat també per ser un punt de trobada cultural on promoure activitats de petit format.

L’espai Gerhard s’inaugurarà el proper diumenge al migdia amb una actuació del Quartet Gerhard. La sala s’obrirà de forma periòdica tres dies a la setmana, de divendres a diumenge. També hi haurà la possibilitat de realitzar-hi visites concertades.