El CB Valls ja espera l'EBA

L'estiu no ha estat tan profitós com hauria agradat al Joana Ballart perquè les lesions han sigut recurrents. Actualment, després del final de la Lliga Catalana del CB Valls, Jordi Llagostera, Adrià Trouvé, Oriol Besora i Oriol Mateu són baixa, però l'únic descartat de cara al debut a l'EBA 2022-2023 és Mateu. La resta, si tot va bé, arribarà a temps a la jornada 1. 

Ara bé, una cosa és jugar a bàsquet i una altra és fer-ho en plenitud de condicions, aspecte que també pot limitar la qualitat dels entrenaments previs. I aquest problema ha estat constant des que treballa el nou projecte encapçalat per Víctor Neila.

El rendiment a Lliga Catalana no ha estat negatiu, amb un triomf de tres possibles, però amb opcions de triomf tant contra el CBT com davant l'Igualada. Un sol resultat diferent hauria pogut classificar els vallencs per als quarts de final d'aquesta competició. Així, no es jugarà cap amistós més des d'ara i fins a l'arrencada de l'EBA: la prioritat és la salut dels efectius de la primera plantilla.

El primer partit del CB Valls es produirà l'1 d'octubre, la setmana vinent, i a la pista del Roser.