El Pau Marimon reviu la victòria de la final del Pica Lletres

La comunitat educativa del Col·legi Claret de Valls encara assaboreix la victòria del Pica Lletres. Les professores, pares i mares i els mateixos companys de classe encara comenten la jugada.

El Pau Marimon somriu satisfet perquè, primer, va guanyar el Pica Lletres de Tac12 al costat de l'Arola i el Pau, i després, es va proclamar campió en una final vibrant al Gran Teatre de la Passió d'Esparreguera.

 

CAPACITAT DE CONCENTRACIÓ I TREBALL A L'AULA

Ara bé, té alguna explicació la victòria del Pau Marimon? Ressaltarem diversos aspectes que poden estar darrere dels seus encerts. Per començar, per als alumnes de 3r d'ESO d'aquesta escola, el Pica Lletres no és només un concurs de televisió perquè practiquen ortografia a classe mitjançant el sistema de concurs.

La seva professora de català no amaga que confiava en el seu grup d'alumnes i també en les possibilitats del Pau a la gran final perquè sabien concursar amb tranquil·litat, llegeixen molt i tenen memòria fotogràfica. 

I estem davant d'un futur filòleg de llengua catalana? Doncs no, perquè prefereix estudiar alguna cosa relacionada amb els ordinadors. Potser d'aquí a uns anys serà informàtic, o bé programador. Això sí, si en un futur es passa hores teclejant davant d'un ordinador, segur que ho farà amb una ortografia impecable.