La millor ratxa del CB Valls des que va tornar a la Lliga EBA

5 victòries consecutives i a un pas de les places de promoció d'ascens. En qualsevol cas, el cos tècnic no té pressa i alerta del perill d'un filial de l'Andorra, diumenge, reforçat per abandonar la zona baixa de la classificació.

La situació del CB Valls és idil·líca, per això l'equip creu que el descans de la setmana passada va ser contraproduent. Tothom prefereix aprofitar el moment dolç per avançar pel calendari de la Lliga EBA.

Els dos primers de la fase regular es classificaran per a la primera promoció d'ascens a la LEB Plata i, ara per ara, tan sols un triomf separa els de l'Alt Camp d'aquest objectiu. La igualtat és màxima i hi ha 8 clubs lluitant per només dues places. Francesc Canals no vol precipitar-se i creu que la situació actual és la perfecta.

El pivot Edu Villacampa serà baixa a Andorra per una lesió a l'esquena. A més, Pablo Fontanet és dubte per molèsties. Són les dues úniques novetats de la infermeria d'un Club Bàsquet Valls respectuós amb el segon equip de l'Andorra: molts dels jugadors entrenen permanentment amb el conjunt de Lliga ACB. A més, el jove vestidor s'ha reforçat amb nous fitxatges les últimes setmanes. Un CB Valls que no perd com a visitant des del mes de novembre.