El Catllar - UE Valls (2-0)

L'únic derbi del Camp de Tarragona a Primera Catalana tanca el curs amb derrota dels vallencs en un duel amb tres expulsats tot i la manca de tensió perquè ja no hi havia res en joc classificatori important. Tant la UE Valls com El Catllar s'han salvat amb setmanes de marge; especialment els vallencs, que fins i tot han arribat a somiar amb l'ascens a Tercera RFEF fins fa ben poc.

Així, començament més tranquil que qualsevol altra jornada de major tensió. Les ocasions s'han repartit puntualment a totes dues àrees i les més clares dels visitants les han protagonitzat Batista, que ha estavellat l'esfèric al travesser (32') i Sergi Gómez (40'), que ha topat dins l'àrea amb l'encert del porter dels del Baix Gaià.

Bilal El Bakkali ha avançat l'equip dirigit per Àlex Gónzalez tres minuts abans del descans en una acció que neix des de la línia defensiva groga. La passada llarga guanya l'esquena de la defensa de la UE Valls i l'atacant supera el mà a mà davant Albert Alfonso per desfer la igualada.

El derbi s'ha embrutat per les expulsions de Ribeiro i Nogueira (51'), deixant tots dos conjunts amb 10 homes. En el 59', Òscar Torre també marxaria cap a vestidors per protestes al col·legiat i deixant en inferioritat numèrica l'equip de Manel Cazorla, fet que ha aprofitat el rival per assolir el 2 a 0 definitiu. Ian, des de fora de l'àrea, ha col·locat esfèric ben a prop d'un dels dos pals i a mitjana alçada fent inútil l'estirada d'Albert Alfonso.

Ja no s'ha mogut més el marcador i la UE Valls acomiada el curs del debut de Cazorla com a tècnic en la tercera posició del grup 3 de Primera Catalana.