Balaguer - CB Valls (66-42)

El CB Valls acomiada el curs i l'etapa a Copa Catalunya sense cap triomf en sis jornades de fase per la permanència. El més rellevant a Balaguer, el comiat de Betty Salat i del tècnic Benet Ibánez. La històrica jugadora local ja va explicar entre setmana a TAC12 que deixa el bàsquet; l'entrenador, per la seva banda, se centrarà a partir d'ara en la formació de joves valors.

Duel sense cap aspecte rellevant en joc perquè el Balaguer, malgrat el triomf, disputarà el 'play-out' com a tercer classificada d'un grup on les salvades per la via ràpida han sigut el TGN Bàsquet i el Safa Claror. La punxada de la setmana anterior va certificar el descens de les vallenques, que tornaran així a Primera Catalana després de dues temporades.

Acompanyada a terres lleidatanes pel seu entorn familiar, Betty Salat no va poder dir adéu a la competició i a la trajectòria esportiva personal amb un triomf, però va liderar ofensivament el seu equip amb 10 punts. El Balaguer, en qualsevol cas, sempre va anar per davant i amb distàncies de fins a 27 punts gràcies, principalment, a un gran inici i final de duel.

El club vallenc té previst presentar oficialment el nou entrenador aquest dilluns per arrencar un nou projecte a Primera Catalana i amb la intenció de recuperar una estabilitat que no ha sigut possible aquest curs per la marxa sobtada de Tylinn Carter i l'absència constant d'altres efectius de la plantilla.

Parcials: 21-8, 10-15, 12-8 i 23-11.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2021/626d7acba9a1f90326df1c17