S'acaba l'etapa de Benet Ibáñez al sènior del CB Valls

L'actual tècnic del CB Valls, Benet Ibáñez, deixa la primera plantilla després de prop de mitja dècada al capdavant del projecte i amb èxits com l'ascens i la posterior continuïtat a Copa Catalunya.

El descens a Primera Catalana no influeix en la decisió de Benet Ibáñez de dedicar-se exclusivament a la formació d'equips del planter, ja que així ho va comunicar al club a principis d'aquest mateix curs. Són quatre dècades entrenant a categories diverses que experimentaran un punt i a part important aquest dissabte (18.30 hores) i en la darrera jornada del curs a la pista del Balaguer.

L'última plaça de l'equip de l'Alt Camp ja és matemàtica, també la tercera de les lleidatanes, que disputaran el 'play-out' per la permanència. Amb l'absència de Júlia Casany, l'orgull està en joc, també la recerca de la primera victòria en la lligueta de salvació d'un CB Valls limitat jornades enrere per culpa de les baixes i que no ha pogut rendir tam com hauria desitjat.

S'espera que l'entitat anunciï d'aquí a uns dies el relleu de Benet a la banqueta del CB Valls: serà el nom escollit per reiniciar el projecte una categoria per sota de l'actual.