Manel Cazorla renova per la UE Valls

Pas ferm de la UE Valls de cara a la temporada vinent perquè s'anuncia la continuïtat del tècnic quan encara queden quatre jornades de Primera Catalana. Cazorla té la confiança de club i del director esportiu, Joan Antoni Pallarès.

L'espectacular ratxa iniciada el mes de febrer i tancada diumenge passat, amb nou partits consecutius sense perdre, va garantir la permanència i permetre que la UE Valls disposi encara d'opcions matemàtiques d'ascens a Tercera RFEF. Aquesta ha sigut la confirmació del projecte, la garantia que la línia és la correcta independentment del que succeeixi des d'ara i fins a l'estiu.

Cazorla i Pallarès formen una simbiosi poc habitual perquè es coneixen des que eren futbolistes i perquè són amics que llegeixen la gestió esportiva, competitiva i de grup d'una manera pràcticament calcada. Mentre opten a millorar la tercera plaça actual, ja perfilen l'equip 2022-2023.

Manel Cazorla va incorporar-se a la UE Valls l'estiu passat i en substitució del mateix Pallarès. Provinent de les Borges Blanques, de la mateixa categoria, ha assolit el repte de consolidar la presència dels de l'Alt Camp a la màxima divisió del futbol de Catalunya i després d'encadenar dos ascensos i un descens.