Betty Salat es retira

El Balaguer - CB Valls de dissabte a les 18.30 hores serà el darrer cop que Betty Salat (36 anys) es vesteix de curt en partit oficial i amb una pilota a la mà a la recerca d'una cistella que l'ha acompanyat des que tenia uns sis anys. Que s'acomiadi del bàsquet sènior no sorprèn ningú que la conegui perquè el desenllaç s'ha cuinat tranquil·lament: marxa perquè creu que és el moment idoni per fer-ho. I se'n va satisfeta.

De casa i com a casa perquè on va començar és just on ho deixa. Amb campanyes de gran nivell a Lliga Femenina 2, Copa Catalunya, Primera Balear i Primera Catalana, va defensar els colors del Tàrrega, Es Mercadal, Alcázar i Ploms. Però sobretot els seus, els de sempre, amb instants inoblidables.

Els capricis de l'esport provoquen que l'adéu coincideixi amb el descens a la segona categoria del bàsquet al país, un resultat insatisfactori que ha de permetre el club reorientar el projecte per continuar creixent, ara sense ella.

Esportista per devoció i docent de professió, algunes de les jugadores de l'actual CB Valls van ser alumnes d'una Betty Salat que ja forma part de la història més destacada de l'entitat. El de Balaguer serà també el punt final de Benet Ibáñez com a màxim responsable tècnic.