Nou rècord de menjar calçots en una Gran Festa de la Calçotada de Valls amb 40.000 visitants

Multitudinària Gran Festa de la Calçotada la que es va viure ahir a Valls. Més de 40 mil persones van assistir en aquest esdeveniment que dóna el tret de sortida a la temporada dels calçots i que cada any és més visitat per estrangers. I estiguin atents perquè enguany, durant el concurs de menjar calçots també s’ha batut un nou rècord.

El concurs de menjar calçots és un dels actes més destacats de la Gran Festa de la Calçotada de Valls. I aquest any s’ha batut un nou rècord. El guanyador, Adrià Wegrzyn, es va menjar en 45 minuts ni més ni menys que 5 quilos 800 grams de calçots.
I un altre rècord d’aquesta jornada ha estat el nombre de visitants, més de 40 mil persones van omplir la capital de l’Alt Camp. Els bon temps que va acompanyar durant tota la jornada i l’augment de visitants de fora de la comarca que es produeix cada any han ajudat a fer créixer la xifra. Uns visitants que venen sobretot de Catalunya, Aragó i València però cada vegada també hi ha més estrangers interessats en la calçotada.

Tots aquests visitants també van poder gaudir del concurs de cultivadors de calçots, de demostracions i degustacions de la salsa de calçot i també del folklore popular vallenc. Tot en una festa que escenifica l’inici de la temporada de la calçotada.