CB Valls - Vic (93-81)

Cop d'autoritat dels de Francesc Canals, que s'han emportat el triomf contra el fins ara líder de la Lliga EBA per reafirmar-se com aspirants a l'ascens a la LEB Plata.

Espectacular CB Valls, que sap patir i lluitar fins al final per remuntar com cal i quan cal davant el rival més perillós de la categoria. Així, malgrat arrencar per darrere el darrer parcial, l'encert i el factor Joana Ballart han fet possible el 22-6 final que ha deixat la victòria a casa.

Es tracta del cinquè resultat positiu seguit d'un equip on tots els jugadors que han competit (10) han puntuat. Especial menció per a J.J. Miguel, autor de 26 punts i 10 rebots. Una jornada que ha servit també per veure en acció el pivot Edu Villacampa, fitxat dies enrere i que ha agregat 4 punts i 7 rebots als registres d'un CB Valls especialment desencertat, això sí, des de la línia de tirs lliures.

Els de l'Alt Camp segueixen a un triomf de la zona de playoff marcada ara pel mateix Vic, el segon de la Lliga EBA i empatat amb el nou líder, l'Igualada. La competició tornarà l'11 de febrer quan els vallencs passaran per la pista del cuer, el filial de l'Andorra.

Parcials: 27-16, 24-28, 20-31 i 22-6