Paradistes i Ajuntament de Valls no s'entenen i el mercat segueix en vaga

Ni al carrer Carnisseria ni al Portal Nou. Per tercer dia consecutiu la majoria de paradistes del mercat de la fruita i la verdura de Valls s’han negat a plantar la seva parada. El consistori vol que tornin a l’interior del centre històric i abandonin el Portal Nou.

Després de consultar veïns i comerciants de la zona, l’Ajuntament va presentar una proposta als paradistes que dividia el mercat en quatre places: l’aparcament de Ca la Mataueta, plaça de l’Oli, plaça del Blat i Arcs de Ca Magrané.

La proposta tampoc convenç els paradistes, que reclamen un espai únic i còmode. De fet, proposen com a alternativa al Portal Nou l’aparcament de l’Hort del Carme.

Una alternativa, però, de difícil encaix amb la política estratègica de l’Ajuntament, que prioritza mantenir el mercat al rovell de l’ou per preservar la dinamització del barri. De moment, les posicions continuen enrocades i el conflicte segueix viu. Avui, com els últims tres dies de mercat només han treballat les tres parades que ja estaven ubicades a la plaça de l’Oli.