Els teatres de Valls comptaran amb talents locals i amb referents de la comèdia catalana

Dilluns vinent es posaran a la venda els abonaments que inclouen els tres principals espectacles programats durant aquesta primavera als teatres de Valls: tres comèdies amb actors i directors referents a Catalunya. Roger Coma i Àngels Gonyalons seran els encarregats d'alçar el teló del Centre Cultural el 2 d'abril amb 'Teràpia integral'.

Al mes de maig la directora Sílvia Munt presentarà 'Irresponsables', una comèdia d'embolics en femení. Finalment, per Sant Joan arribarà a Valls 'El gran comediant', amb Joel Joan.

En l'àmbit musical destaca el concert commemoratiu del centenari de la mort del compositor Felip Pedrell. Serà el Trio Pedrell qui interpretarà peces d'aquest compositor i de Robert Gerhard en una proposta impulsada pels amics de la Música.

Canviant de registre, la selecció musical de la cartellera preveu també un espectacle musical en què 20 joves talents del territori, coordinats per Maria Jacobs, estrenaran una revisió del musical Grease adaptada per Martí Guarch.

L’aposta pel talent local tindrà una altra oportunitat el dia de la dansa. Les components del projecte de dansa comunitària que es va estrenar per Decennals tornaran a pujar a l’escenari per repetir experiència, L’espectacle dirigit per Elisenda Nadal es podrà veure al Principal el 30 d'abril.

Completarà la cartellera dels teatres de Valls una programació familiar amb companyies com La Baldufa o Engruna Teatre. Abonaments a banda, el gruix de les entrades es podran comprar a partir del 24 de març.