Joan Ibarra presidirà la Coordinadora de Colles Castelleres

Un any després del retorn de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la Junta Directiva de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el seu representant a la mateixa, Joan Ibarra, passarà a ser-ne el nou president.

L'expresident de la colla rosada substituirà en el càrrec a Pau Camprovín, dels Castellers de Sants, màxim mandatari de l'ens també des de fa un any. Un relleu que s'oficialitzarà a l'assemblea de la Coordinadora que s'ha de dur a terme aquest el 26 d'aquest mes de març.

L'adéu de Camprovín ja estava programat, ja que la nova junta sorgida de l'assemblea de l'any passat preveia la rotació a la presidència durant els tres anys de mandat que li pertoquen.

ACOSTAR POSTURES AMB JOVE I VERDS

Amb l'entrada d'Ibarra com a nou president es confirma la intenció de la junta actual d'acostar postures entre la Coordinadora i les colles grans del panorama casteller, molt malmeses en alguns moments arran de les discrepàncies al voltant dels drets d'imatge o dels protocols anticovid entre d'altres.

De fet, la voluntat de la junta és poder comptar amb el retorn de la Jove de Tarragona, que la va abandonar el passat mes d'agost per discrepàncies amb la presidència i acostar posicions amb els Castellers de Vilafranca.