La millor ratxa de la UE Valls en dos anys

La darrera vegada que la Unió Esportiva Valls va sumar tants punts com en les últimes quatre jornades va ser a principis de març del 2020 i just abans de l'aturada per la pandèmia. Des d'aleshores, inclòs el pas per Tercera Divisió, mai s'havia gaudit d'un moment tan profitós com l'actual amb 10 punts de 12 possibles.

L'històric Valls de Joan Antoni Pallarès va encadenar 15 enfrontaments sense perdre fins que la crisi sanitària el va deixar sense futbol. Aquell ascens es va produir als despatxos. Durant el curs de Tercera, l'equip també va encadenar un cop quatre duels invicte, però mai amb tres victòries incloses en aquest breu tram de calendari.

És just el que ha aconseguit ara la plantilla liderada per Manel Cazorla. La primera plaça s'ha acostat una mica per situar-se a sis punts i l'entrenador demana l'escalf de la grada per seguir pel bon camí.

El triomf a Viladecans és una mostra de la capacitat existent per guanyar contra qualsevol rival, també el Vilanova, tercer classificat i històric habitual de categories superiors anys enrere. Signar tres punts més (diumenge, 16.30 hores) podria sentenciar la permanència i reforçar la candidatura vallenca a un ascens, ara per ara, encara poc probable.