Un CB Valls en estat de gràcia

Els del Joana Ballart viuen el millor moment de la temporada a la Lliga EBA i a tan sols una victòria de distància de les places de playoff d'ascens a la LEB Plata. Dissabte els de Francesc Canals rebran a casa el líder, el Víc. Una opció única per consolidar l'equip com a candidat a tot.

El CB Valls encadena 4 victòries a la fase regular. Molt fiables aquí, al Joana Ballart, i per fi regulars com a visitants, els vallencs s'han acostat a la part alta d'una EBA encapçalada pel Vic, dues per damunt, i el Pardinyes, a una de distància. L'entrenador ja va preveure que l'inici d'any catapultaria l'equip entre els millors

Després de la recuperació de Marc Navarro la setmana anterior, Oriol Besora i Àlex Medina són els únics lesionats dels de la capital de l'Alt Camp, Ara toca rebre un Vic que en l'anada va escombrar-los per 40 punts. Però aquell Valls no té res a veure a l'actual. Els nouvinguts s'han adaptat, també el nord-americà Freeman. Els joves de la casa han assumit protagonisme i, passi el que passi contra els osonencs, el CB Valls mantindrà intactes les opcions de pujar de categoria. Un Vic-CB Valls que es jugarà dissabte a les 17.45 hores.