La segona millor marató de Marta Galimany

Bon nivell de Marta Galimany (Adidas) a la Marató de Sevilla amb un registre de 2:27:53, 62 segons per sota de la històrica marca estatal d'Ana Isabel Alonso aconseguida el 1995. La de Valls ha corregut en companyia d'una llebre de luxe, Roger Roca, que ha marcat el ritme idoni per afrontar l'últim tram amb opcions de rècord d'Espanya.

Superar el topall no ha sigut possible, però Galimany torna a casa amb la seva segona millor marca en marató, tan sols per sota de la signada a València el 2020. Ha acabat en la catorzena posició i com a millor participant estatal de totes les inscrites. El rendiment és més que satisfactori perquè no tingui problemes a l'hora d'assolir un bitllet per a les principals proves internacionals de l'any. 

Ara, més enllà de descansar, toca que tant ella com el seu equip de treball, també la Federació Espanyola d'Atletisme, estudiïn i decideixin què és més idoni, si l'Europeu de Munic o el Mundial dels Estats Units. La cita continental se celebrarà durant l'agost i la mundialista, tan sols un mes abans.