Roser - CB Valls (48-59)

Bona tornada competitiva dels d'Oriol Pozo a la Lliga EBA i després de l'aturada per la COVID de la setmana anterior. i no ha estat fàcil perquè hi ha jugadors que van anar cap a Barcelona sense sessions d'entrenament a les cames, limitats pel confinament.

El CB Valls és el segon equip que aconsegueix guanyar a la pista del Roser aquest curs. Un rival incòmode i que es fa especialment dur com a local. Així ho reflecteix el marcador, ja que la igualtat va ser constant, malgrat que els de l'Alt Camp van anar sempre per davant des de les acaballes del primer quart.

El partit no va trencar-se en cap moment i l'únic cop en què el CB Valls va disposar d'un avantatge relativament còmode va ser durant el tercer quart i amb el 31-44. Un parcial de 10-0, però, va permetre el Roser entrar de nou en la batalla i afrontar els últims 10 minuts amb opcions de quedar-se amb la victòria.

L'alt nivell defensiu va impedir qualsevol ensurt: els barcelonins van sumar tan sols set punts el darrer quart. Sense Boris Voikov, Adria Trouvé va ser l'home més destacat del dia amb 16 punts i 9 rebots. Emilio Martínez també va retrobar-se amb ell mateix de pressa amb uns registres notables: 15 punts. Oriol Besora, per la seva banda, va aconseguir 13 punts i 3 rebots.

Un CB Valls que aprofita la punxada del Olivar i la segona aturada seguida del Castelldefels per situar-se segon de l'EBA (9-4), en zona de 'playoff', a l'espera del que faci el CB Salou aquest vespre. El següent compromís dels vallencs es jugarà diumenge i a casa davant el SESE.

Parcials: 16-18, 13-14, 12-16 i 7-11.