UE Valls - Vista Alegre (3-1)

Els de Manel Cazorla guanyen després de cinc jornades sense fer-ho i arrenquen de la millor manera possible, el 2022: tres punts, bon futbol i olfacte golejador recuperat, la gran assignatura pendent fins ara. Una UE Valls que provisionalment ha tancat el migdia en la sisena plaça i amb 18 punts en 12 jornades.  El canvi d'hora al Vilar no ha afectat, i és que habitualment es juga a primera hora de la tarda i no pas a les 12.15 hores.

Cesc Martínez ha tornat a casa per deixar enrere uns mesos a la Pobla de Mafumet i ho ha fet amb un gol olímpic que ha estrenat el marcador quan tan sols s'havien jugat set minuts. Ben aviat, però, el Vista Alegre ha igualat el partit des del punt de penal (9' ) i gràcies a l'encert de Sani Bello. 

Les accions a pilota aturada han sigut providencials i els de l'Alt Camp s'han avançat un altre cop també des de la pena màxima: Riki Nogueira no ha fallat el tir en el minut 26. Ell, però, no ha disposat de la mateixa sort durant els compassos inicials de la segona meitat i quan el tercer penal del dia, el segon de la UE Valls, s'ha estavellat en el travesser (47').

Tots dos equips han continuat acostant-se a la porteria contrària, tot i que progressivament el Vista Alegre ha avançat línies per la necessitat provocada en veure's per darrere. Ara bé, la UE Valls ha gestionat correctament el resultat per acabat sentenciant a través de Guillem Martínez i amb el temps ja gairebé esgotat.

El següent compromís dels vallencs, l'estrena a domicili del nou any, es produirà diumenge (16 hores)i al camp del cuer, les Borges Blanques, anterior projecte de Cazorla a les banquetes.