La CUP demana la dimissió del regidor de Seguretat de Valls

Els partits de l’oposició han traslladat al plenari vallenc la sensació d’inseguretat que s’ha viscut a Valls durant les últimes setmanes amb diversos episodis delictius. Tot i la detenció dels pressumptes autors, que sembla tancar l’episodi, el PSC va forçar el debat sobre la seguretat en una moció en queñè demanava al govern més juntes de seguretat per teixir estratègies conjuntes, millor il·luminació als carrers del Barri Antic i del polígon, més presència policial i més càmeres de vigilància.

Els arguments del govern per tombar la proposta es van fonamentar en el fet que totes les demandes dibuixades pels socialistes ja s’estan desenvolupant o estan en vies de fer-ho. Preveuen més càmeres, ja han demanat més presència de Mossos i s’ha adjudicat part de la renovació de l’enllumenat del polígon.

Una feina qüestionada per la CUP, que adverteix que es necessiten també mesures socials per erradicar el problema, i que va demanar la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana. Com a rèplica, la mateixa alcaldessa va defensar la feina feta pel regidor.

Vinculat també a Seguretat Ciutadana, el ple va aprovar la modificació del POUM per ubicar a la zona de l’aparcament de l’Escorxador la futura seu de la policia local. Una proposta que va prosperar tot i l’abstenció del PSC, que dubta sobre sí situar la seu de la policia al costat d’un col·legi és la millor opció.