Tots els concerts de les Decennals es podran veure per 85 euros

 

pantalla decennals

Els abonaments per als espectacles es posaran a la venda a partir de l'1 de de desembre i les entrades individuals, a partir del 14. Avui hem conegut els preus.

Hi haurà un abonament per poder gaudir de tots els concerts, set en total. Aquest és el que puja més i val 85 euros. Si per contra es prefereix un abonament per només quatre concerts el preu baixa fins als 60 euros.

Pel que fa als espectales de teatre i dansa, l'abonament és de 75 euros per a quatre representacions. També hi haurà un abonament per a balls d'orquestra a 45 euros.

I una de les cites més esperades, com és el ball de gala que es farà amb la Glen Miller Orquestra. L'accés valdrà 60 euros.

Els abonaments es posaran a la venda a partir de la setmana vinent, concretament a partir de l'1 de desembre. Si el que es vol són entrades individuals per un espectacle en concret haurem d'esperar fins al 14 de desembre per adquirir-les.  Tot es podrà comprar a les taquilles del Teatre Principal i també online, a través de Codetickets Decennals.