UE Valls - Gavà (1-1)

Se li esmuny la victòria a la UE Valls després de mostrar-se molt superior al Gavà durant tot el partit i de desaprofitar multitud d'ocasions per sentenciar després de l'1 a 0. Els de Manel Cazorla encadenen dues jornades sense guanyar i se situen amb 12 punts en 8 jornades a Primera Catalana.

Després d'una primera part amb aproximacions perilloses a l'àrea del Gavà, Arnau Miró ha avançat els locals en el minut 48 i mitjançant un preciós cop de cap que ha fet bona la centrada des de la banda dreta.

Les oportunitats s'han encadenat durant els instants posteriors, però cap d'elles ha servit per situar el 2-0 en el marcador del Municipal del Vilar. Amb els pas dels minuts, el Gavà ha esperat el seu moment i l'ha aprofitat amb la diana d'Izuchi en el minut 78. Els futbolistes de la UE Valls han demanat una possible falta prèvia al porter Albert Alfonso quan intenta blocar la centrada anterior al xut.

Els vallencs jugaran diumenge al camp del Martorell (12 hores), rival amb el qual empaten a la taula classificatòria.