El polígon de Valls creixerà 60 hectàrees

El polígon industrial de Valls disposarà de més de 60 noves hectàrees de sòl industrial. Una zona anomenada Porta del Pla de Santa Maria per la proximitat dels terrenys en aquest terme municipal. Se situaran a banda i banda de la     C-37, a tocar de la zona de Palau de Reig de Dalt. Actualment l’Ajuntament i Incasòl estan treballant en un conveni perquè l’empresa pública gestioni aquests terrenys. El nou Planejament Urbanístic de Valls ja preveia aquesta zona de reserva de sòl industrial, ara es vol activar perquè ja hi ha empreses interessades.

Les possibles empreses busquen terrenys de mínim 15.000 metres quadrats i actualment no hi ha cap parcel·la d’aquestes dimensions disponibles a la zona industrial.

De fet en aquesta zona ja s’està construint una nova rotonda. Una actuació que també servirà per allargar el vial de servei del polígon fins aquest punt. L’objectiu és millorar l’accés a les empreses i reduir la sinistralitat. Les obres segueixen el termini establert i al juny estaran finalitzades.

El consistori vallenc i Incasòl també estan treballant per a la creació d’habitatge d’ús social al Barri Antic per fomentar l’accés a l’habitatge entre els joves per tal de revitalitzar la zona.