A casa tot ha de ser menys difícil

CB Valls i Cornellà es veuen les cares a un Joana Ballart que no veu en acció el sènior femení des de fa un mes i que ha d'enfilar, contra el cuer, el camí cap a la millora de l'equip.

No és un duel inexistent els últims temps perquè la temporada anterior, la del debut d'unes barcelonines acabades de pujar provinents de Primera Catalana, ja es va produir durant aquell condicionat torneig per la pandèmia. El resultat a Cornellà va ser de victòria local (62-59) i a Valls, en canvi, van vèncer les de Benet Ibáñez (68-60).

Malgrat que moltes d'elles ja es coneixen, entra en acció un factor afegit rellevant, el psicològic, perquè les de l'Alt Camp tan sols signen un triomf de sis possibles i les del Baix Llobregat, que ja van perdre davant el TGN Bàsquet, cap. El CB Valls ha jugat poc com a local fins ara.

La lesionada Paula Ben no podrà competir en un partit del CB Valls en què l'oponent destaca per la seva joventut i origen en la mateixa àrea metropolitana de Barcelona. El duel es disputarà aquest dissabte a les 18 hores.