Atlètic Lleida - UE Valls (3-2)

Segona derrota de la UE Valls, primera com a visitant i a casa d'un líder que ha mostrat major encert de cara a la porteria contrària i que sempre ha anat per davant en el marcador. Els de Manel Cazorla han deixat escapar així l'opció d'avançar a la taula un Atlètic Segre que es manté invicte a la Primera Catalana després de sis jornades.

Ha sigut, però, la UE Valls qui ha disposat de les primeres ocasions del partit. Els locals, en canvi, han marcat en la primera que han tingut, al minut 16 i mitjançant Marc Solvevila (1-0). La tònica ha estat idèntica fins a l'arribada del 2-0 al minut 39, ara obra d'Albert Alfonso, que ha aprofitat una pilota refusada dins l'àrea dels de l'Alt Camp.

Ricky Nogueira ha reduït diferències quan tan sols s'havien jugat tres minuts de la segona part. Des d'aleshores, la UE Valls pràcticament no s'ha acostat al cantó contrari durant prop de 25 minuts davant l'ordre defensiu lleidatà.

Fregant el 2-2 al 73' a través de Ricky, que ha vist com la rereguarda rival desviava el seu xot sota pals, Vargas ha sentenciat amb el 3-1 (89'). El gol de Plana, de xilena, durant el temps de descompte ha maquillat l'electrònic, però no impedeix que els vallencs es quedein amb 11 punts de 21 possibles.

El següent compromís de la UE Valls es disputarà a casa i contra el Gavà (diumenge, 16.30 hores).